Σαγανοτύρι
Πικάντικη γεύση
Ένα εξαιρετικό τυρί από αιγοπρόβειο γάλα που παρασκευάζεται παραδοσιακά σε μικρά μπαστουνάκια με κύριο προορισμό την κατανάλωση του ως σαγανάκι. Η υφή του είναι ελαστική και το χαρακτηριστικό του είναι η πικάντικη γεύση του που αναπτύσσεται μόνο όταν το τυρί ψηθεί. ”Ρίξτε” λοιπόν στη σχάρα ή στο τηγάνι το σαγανοτύρι αι φροντίστε να έχετε ούζο, τσίπουρα ή λευκό κρασί με ελαφριά οξύτητα ώστε να απογειώσετε γευστικά τον ουρανίσκο σας.
100 γρ σαγανοτύρι περιέχουν: